​Belægning af terrasse til blandt andet villaer

Thy Flise- og Brolægning har en stor erfaring med belægning af terrasse til villaer, parcelhuse og andre huse, men også kirker, institutioner og virksomheder, der har brug for terrasser. Vi lægger typisk en ny terrasse i forbindelse med nye fliser i indkørslen, men det sker også tit, fordi folk ønsker større terrasser.

​

Vi kan udføre en smuk og funktionel belægning af terrasse

Et godt hus kræver en smuk, praktisk og funktionel belægning af din terrasse. Den bygger bro mellem haven og stuen, og den kan bruges i løbet af foråret og hele sommeren som en udendørs "spisestue", men også som "opholdstue".

​

Men en terrasse belægning skal være i orden, så vandet ikke løber den forkert vej, ligesom materialerne, mønstrene og farverne skal gå op i en højere enhed sammen med haven og huset samt de umiddelbare omgivelser.

​

Vi lægger terrasse i alle materialer og på alle måder, men vi starter naturligvis med at råde og vejlede om de rette materialer, farver og eventuelle mønstre. Vi drøfter i samme forbindelse dine ønsker og behov, ligesom vi snakker om dit budget. Derved kan vi finde frem til en helt rette løsning ud fra en samlet betragtning.

​

Kontakt os for at aftale en besigtigelse i dit hjem

Du er velkommen til at kontakte os for at aftale en besigtigelse i dit hjem i for eksempel Thisted, Aalborg og Holstebro. Vi arbejder i hele Midt- og Nordjylland men kører også gerne til Sjælland.

​

Du kan ringe pĂĄ telefon 61 36 05 96, eller du kan sende en e-mail til os pĂĄ sh@thyflise.dk.

Bestil et gratis tilbud

Hvorfor kontakte Thy Flise- og Brolægning?

Vi har mere end 20 ĂĄrs erfaring

Vi laver solide og holdbare løsninger

Vi giver en korrekt vejledning

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Thy Flise- og Brolægning

Enghavevej 18, 7700 Thisted

​

Telefon: ​61 36 05 96​

E-mail: sh@thyflise.dk

CVR: 27011330

​Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook​