​Flisebelægning af Thy Flise- og Brolægning

Thy Flise- og Brolægning blev etableret i marts 2003 af Samir Husedzinovic, som har stor erfaring med alle former for flisebelægning. Samir Husedzinovic er uddannet brolægger og anlægskonstruktør. Derudover er der omkring 3-5 medarbejdere, som hjælper med flisebelægning og relaterede opgaver.

Samir Husedzinovic hjælper gerne med råd og vejledning omkring valg af materialer og farver samt mønstre, hvis du skal have lagt fliser i din indkørsel, på din terrasse eller et helt tredje sted på din ejendom. Han tilbyder også hjælp og inspiration ved nyanlæg og renovering af haveanlæg.

Vi udfører alt inden for granitarbejde og flisebelægning

Vi hos Thy Flise- og Brolægning lægger alle former for flisebelægning og udfører relaterede arbejdsopgaver som blandt andet jordarbejde og granitarbejde samt etablering af trappeanlæg, kampestensmure, støttemure og meget andet.

Vores kunder er især private husejere, virksomheder og entreprenører, der alle ønsker en erfaren brolægger til at ordne en flisebelægning. Vi udfører også lignende opgaver i blandt andet Thisted, Aalborg og Holstebro. Vi arbejder selvfølgelig i hele Midt- og Nordjylland men vi kører også gerne til Sjælland.

Du er velkommen til at kontakte os for at aftale nærmere

Du er velkommen til at høre mere om flisebelægning, brolægning og haveanlæg. Du kan ringe til os hos Thy Flise- og Brolægning på telefon 61 36 05 96, eller du kan sende en e-mail til sh@thyflise.dk. Derpå kan vi aftale en besigtigelse i dit hus eller din ejendom med henblik på en drøftelse af dine ønsker og behov, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig.

Bestil et gratis tilbud

Hvorfor kontakte Thy Flise- og Brolægning?

Vi har mere end 20 års erfaring

Vi laver solide og holdbare løsninger

Vi giver en korrekt vejledning

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

Thy Flise- og Brolægning

Enghavevej 18, 7700 Thisted

Telefon: ​61 36 05 96​

E-mail: sh@thyflise.dk

CVR: 27011330

​Vurderet 4.4 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook​